AUTORIJBEWIJS B

“Welke rijschool moet ik kiezen?” 

is waarschijnlijk één van de eerste vragen die bij je opkomt wanneer je je rijbewijs B wilt halen. Wat vind je belangrijk? Het is natuurlijk mooi wanneer je weinig betaalt voor je lessen, maar kwaliteit, plezier en vertrouwen zijn zeker zo belangrijk tijdens je rijopleiding. 

Ons (top)team bestaat uit 6 instructeurs met jarenlange ervaring. Ook hebben we instructeurs die gespecialiseerd zijn in het geven van rijlessen aan leerlingen met adhd, pdd nos, faalangst of autisme. Je lest steeds bij dezelfde instructeur in dezelfde auto en je rijles duurt 60 minuten.


Nieuw! Rijles Auto Praktijkboek

In onze rijlespakketten zit o.a. een praktijkboek. Dit is een boek boordevol uitleg over de 'doe-kant' van het autorijden, met praktische tips en informatie om goed voorbereid de auto in te stappen. Het hele boek zit vol met QR codes die je na elk onderwerp kunt scannen. Je krijgt dan een 3D animatie te zien over dat onderwerp, die de uitleg in het boek verder ondersteund. Ook bevat het boek een unieke code die je 6 maanden onbeperkte toegang geeft tot een complete online 3D Praktijkbegeleidingscursus, geheel ingesproken en geanimeerd.


Het praktijkexamen!

Benieuwd hoe een praktijkexamen er aan toe gaat? Bekijk de video hieronder!Tarieven:

Bekijk hier de tarieven voor Rijbewijs B.


Aanmelden:

Aanmelden voor rijlessen klik hierBekijk hieronder onze diensten

Waarom Verkeersschool De Groen?

  • Ervaren instructeurs
  • Lessen van 60 min
  • Transparante werkwijze
  • Vaste instructeurs

Vragen?

Neem contact op met onze klanten service

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 

tussen 08.30 - 17.00 uur

Vragen?
ONZE INSTRUCTEURS